Mete K. Atay, Onur Tezoğlu ve Soner Küpücü Formula 1 gündemini yorumluyor. Daha fazlası için: www.sonsektor.com
Rusya’daki kanat farkları:
Rusya GP'de Ferrari ve Mercedes'in arka kanat karşılaştırması.
Ferrari aracında istediği dengeyi yakalayamadığı için yüksek yere basma (ve düşük düzlük hızı) tipi bir kanatla çıkmış gibi görünüyor.
Hamilton'ın Vettel'i bu kadar iyi geçmesinin sebebi de bu olabilir. #F1 #RusyaGP pic.twitter.com/27X6ryj3ln
— Mete K. Atay (@xtrabitracing) October 1, 2018
Ikı tane geniş acılı aynası var.Görmüyorum diye bir bahane olamaz.Görmüyorsan tahmin edeceksin.Bu adam dışarıdan atak yapamayacağına göre içeriden yapacak.Sende bütün savunmalarda olduğu gibi kapıyı kapatacaksın.
Neden kimse FIA nın ve hakemlerin 2 senedir Magnussen’i koruduğunu, kayırdığını dile getirmiyor? Açıkça torpilli bu adam ama kimse konuşmuyor. Verstappen’in yaptıklarının kaç katını yaptı, kaç kere rakiplerinin canına kasıt etti, hiç inceleme yemiyor. Her yarış yapıyor bunu, 340 kph ile duvara sıkıştırıp sürttürmeler, frenleme esnasında ve öncesinde 5 kere yön değiştirmeler vs.. sakmaybol ya sarı kafa
Ocona yaptığını, Max versttapen yapsaydı. Ergen korunuyor derlerdi.
Spada Vettel arkadan hızlı çıktığı için rahat geçti.Ikıncı olarak Rusyada Vettel 3 sektorde hata yaptıgı ıcın Hamılton Vettelın dıbıne dayandı.Hamıltonun gecıs hamlesı de hikaye idi.Vettel kapıyı bile kapatmayıp erken fren yaptı.Ham içer de tozlu bölgede fren yapmasına rağmen lastik bile kitlemedi.
Vettelın pislikgibi görünmek istemedim gibi açıklama yapması bence skandal bir olay.Ulan sen geçen sene adamın üstüne kırmış bir pilotsun.Kendi kararlarını alamazsın Ferrari sana bir yığın para ödüyor.Kurallar dahilinde geçilmeyeceksın bu kadar basit.
Takıma resmen ihanet ediyor adam.
3.40 tan itibaren izleyın.Vettel resmen önünden çekilip buyur geç diyor.Böyle savunma nı olur.Bu adam seni geçmeyecek git yarış dışı kal ama geçirme.
Demişti Vettel bu haberde